17 grader i växthuset

Kommentera
 
 
Jag letar vårtecken i hela min omgivning. Det går inte att konkurrera med tidigare års snödroppar och krokus, men idag skiner solen och det var hela 17 grader varmt i mitt lilla växthus. Det tog ett tag att ta sig in, skotta sig fram och flytta undan tillräckligt med snö för att det skulle kunna gå att öppna dörren. Men väl inne i växthuset fanns just den värmen som jag längtat efter. 
 
Någon dag inom snar framtid ska jag städa där inne, och förbereda för denna säsong. Just idag nöjer jag mig med en kopp te och att ge persikoträdet några snöbollar, ifall att det börjar vakna nu i växthusvärmen.
 
PS. Bilden kommer, liksom flera av mina andra bilder på bloggen, från Pixabay. (Som har bilder med licensen cc0, vilket betyder att bloggare fritt får använda dom). Jag har också ett stort fotointresse, så framöver hoppas att jag det vanliga scenariot istället blir att det är mina egna bilder som publiceras. I vilket fall är jag på jakt efter snygga te- och kaffekoppar, så jag slänger in ett tips om att det just nu är rea på te- och kaffekoppar på designonline. Om restskatten tillåter kommer jag själv att handla. :)
 
*Inlägget innehåller annonslänkar (affiliatelänkar) till Designonline.se. Detta påverkar inte mina åsikter eller värderingar.